Werken bij

Werken bij Het Veldhuis betekent dat je deel gaat uitmaken van een ambitieus team. We werken evidence informed, wat inhoudt dat we ons baseren op onderzoek en dat we doen wat bewezen werkt. Ben jij die nieuwe collega die wil bijdragen aan goed onderwijs midden in de wereld? Sta je open voor de feedback die je ontvangt en geef je ook feedback zodat je collega’s zich kunnen blijven ontwikkelen? Vind je het een uitdaging regelmatig je eigen lesmateriaal te maken? Ga dan je sollicitatiebrief maar vast schrijven of bel ons, dan gaan we met je in gesprek!  

De leerkracht doet ertoe!

Het Veldhuis is heel trots op het team van bevlogen en enthousiaste medewerkers dat er dagelijks voor onze kinderen is. Bij ons is de leerkracht expert: hij, zij of hen werkt planmatig aan het overbrengen van kennis en vaardigheden. Van groep 1 tot en met groep 8 werken we hierbij volgens het EDI-model. De leerkracht van Het Veldhuis krijgt ruimte zich te richten op de kerntaak: onderwijs maken en geven. De organisatie van vieringen, feesten of andere tijdrovende activiteiten nemen we hen voor een groot deel uit handen, zodat er ruimte is om te overleggen in leerteams, voor te bereiden en te ontwikkelen.

Samen

Onze leerkrachten werken in leerteams. Samen zijn we verantwoordelijk voor het ontwikkelen van ons onderwijs, waarbij we ons baseren op wetenschappelijk onderzoek. We bezoeken elkaars lessen, analyseren deze en geven en ontvangen feedback.

Vacatures

 
Leerkracht groep 3 en groep 5/6 m/v
(24 uur / WTF 0,6)
Werkdagen woensdag, donderdag en vrijdag
Ter vervanging van zwangerschaps- en bevallingsverlof zijn wij per 9 januari 2023 op zoek naar een enthousiaste collega voor de kinderen uit de groepen 3 en 5/6. Een heerlijk stel: leergierig, gezellig met elkaar en altijd in voor eenlolletje. Ze houden van structuur en hard werken, maar zeker ook van een leerkracht die de nodige humor met zich meebrengt.
 
Je wordt hartelijkontvang in ons team dat altijd bereid is om elkaar een handje te helpen. Ook voor het team geldt dat we hard werken, maar ook veel lol met elkaar hebben.
Enthousiast geworden?
Bel met 030-6666601 en vraag naar Ellen van der Ligt (directeur). 
We ontmoeten je graag!
 
 
 

Ook je open sollicitatie zien we graag tegemoet: we ontmoeten graag nieuwe onderwijsprofessionals met passie voor hun vak! Stuur in dit geval een berichtje naar info@rkshv.nl.

Stage lopen

Ben je pabo-student, wil je graag een zij-instroomtraject starten of wil je straks als leerkrachtondersteuner of onderwijsassistent aan de slag? Het Veldhuis is een opleidingsschool. Dat betekent dat wij stagiair(e)s een opleidingsplek kunnen bieden. Onze schoolopleider begeleidt je tijdens je stage, zodat je leert het beste uit jezelf te halen. Er worden gesprekken gevoerd met jou, maar ook met de stagebegeleider van je opleiding. Lees het tabblad ‘Werken en leren bij Het Veldhuis’ voor de verhalen van onze collega’s Chantal, Irma en Lisa.

Klinkt goed? Dan zien we uit naar je bericht! Dat mag naar: info@rkshv.nl.