Laatste nieuws COVID-19

Update 5 februari 2021
 
Op maandag 8 februari 2021 openen wij onze deuren weer om fysiek onderwijs te geven aan onze leerlingen. In onderstaande brief treft u informatie aan hoe wij e.e.a. inrichten en treft u de protocollen aan die vanaf 8 februari op advies van het RIVM en de PO-raad op Het Veldhuis gevolgd zullen worden.
 
De beslisboom: wanneer mogen kinderen wel/niet naar de basisschool/kinderopvang?
Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan gelden er een aantal regels voor kinderen: zij mogen niet in alle gevallen naar de kinderopvang en/of school. De beslisboom is een overzichtelijke, schematische weergave van de regels van het RIVM. Het RIVM heeft de beslisboom gecontroleerd en goedgekeurd.
 
Het is heel belangrijk dat de beslisboom altijd van boven naar beneden wordt doorlopen. Begin bij de startvraag en beantwoord de vragen in de juiste volgorde tot je een antwoord hebt.
 
 

De Meern, 29 januari 2021
 
Voor alle ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,
 
Werken en kinderen lesgeven is soms niet eenvoudig te combineren. Dit geldt voor zowel u als ouder/verzorger als ook voor onze teamleden van Het Veldhuis. Maar wat zijn wij blij met een ieders inzet.
 
We moeten het met elkaar doen.Alle kinderen zijn dagelijks druk met de meets, instructies en de verwerking. Er wordt keihard gewerkt door iedereen.Voor alle ouder(s)/verzorger(s) die dit in huis organiseren, faciliteren en begeleiden; PETJE AF! Op ludieke wijze wil team van Het Veldhuis u allen een hart onder de riem steken: klik hier
 
In ieder geval zal de sluiting nog duren tot 8 februari. Hopelijk kunnen we daarna weer van start met de kinderen op school. Voor nu nog even doorzetten. We komen er wel!
 
Team Het Veldhuis