Activiteiten in de omgeving

Proeflessen DUMS - 11 september
De Utrechtse Muziekschool is een team van 50 zelfstandige muziekdocenten met circa 3.000 cursisten op twee locaties (Domplein en Burchtpoort) in het hart van Utrecht. Bij DUMS draait alles om samen leren, samen spelen én samen presenteren. Klik op de flyer voor meer informatie over het cursusaanbod voor kinderen in de basisschoolleeftijd.
 

In september start een nieuw seizoen boordevol muziek-, theater- en danscursussen. Amateurkunsteducatie-instellingen in Utrecht hebben de handen ineengeslagen voor een spetterende start van het nieuwe cursusjaar op zaterdag 11 september. Iedereen die geïnteresseerd is in het volgen van amateurlessen, is die dag welkom voor een proefles bij de deelnemers van Netwerk Amateurkunsteducatie Utrecht, waaronder Dans Atelier 42, DUMS - De Utrechtse Muziekschool, Muziek voor Ieder Kind, Danscentrum Utrecht en Theaterschool Utrecht.


Dag van de Techniek - 25 september
Door techniek kan je alles! Bij het uitvinden van alle dingen gebruiken we techniek. Het bestaat allemaal, omdat er mensen zijn die van techniek hun beroep hebben gemaakt.
 
Techniek is onmisbaar en heeft de tokeomst. kam naar de Dag van de Techniek op zaterdag 25 september 2021! Van 10:00 uur tot 15:00 uur kan je zelf - binnen en buiten- toffe technische uitdagigen aan gaan.
Waar: Cals College IJsselstein - Hoge Dijk 1
Wanneer: zaterdag 25 september 2021
Tijd: van 10:00 uur tot 15:00 uur
 
Voor meer informatie klik hier.