Nieuwe ouders

Wat fijn dat u onze website bezoekt!
Veel informatie over onze school vindt u terug op deze website. Bent u na het lezen van onze informatie enthousiast geworden over basisschool Het Veldhuis? U bent van harte welkom om een kijkje komen nemen en persoonlijk met ons kennis te komen maken. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 030-6666601 of per e-mail via info@rkshv.nl.
 
Persoonlijk kennismaken
Op basisschool Het Veldhuis hebben wij het vertrouwen dat alle kinderen alles kunnen leren. Dit betekent dat met gerichte instructie en voldoende oefening een kind in aanleg alles kan leren. Dat is waar basisschool Het Veldhuis voor staat. Om een goede indruk te krijgen van wie wij zijn, nodigen wij u uit om een persoonlijke afspraak te maken. Tijdens deze afspraak vertellen wij meer over onze school en laten wij u de school zien, terwijl er les wordt gegeven. Zo krijgt u een goede indruk van onze school en kunt u zelf de prettige sfeer van Het Veldhuis ervaren.
 
Aanmelden van uw kind
De procedure m.b.t het aanmelden van uw kind voor een basisschool in de provincie Utrecht is voor kinderen geboren na 1 oktober 2018 op een centrale manier geregeld. Meer informatie hierover vindt u op de website naardebasisschool.utrecht.nl.
 
Vrijwel alle basisscholen in de provincie Utrecht en de gemeente Utrecht hebben afspraken gemaakt over deze nieuwe manier van aanmelden. Basisschool Het Veldhuis neemt hier ook aan deel. U als ouder(s)/verzorger(s) kan voor uw kind(eren) elke school in Utrecht kiezen. De beschikbare plaatsen worden op de basisscholen op dezelfde manier verdeeld. Zo heeft ieder kind in de provincie Utrecht evenveel kans om op een basisschool naar keuze te komen.
 
U als ouder(s)/verzorger(s) weet snel op welke school er plaats is en wij weten op tijd welk kind wij op onze school mogen verwelkomen. Alle kinderen maken, in een gelijke situatie, evenveel kans om op de basisschool van hun keuze te komen. Als er meer aanmeldingen zijn dan dat er plaats is op onze school, dan plaatsen wij eerst de kinderen die voorrang hebben. De regels voor voorrang vindt u op de website naardebasisschool.utrecht.nl.
 
Bent u nieuwsgierig geworden?
Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een persoonlijke afspraak.
Hiervoor kunt u bellen naar 030-6666601.