Nieuwe ouders

Wat fijn dat u onze website bezoekt!
Alle informatie rondom onze school vindt u terug op deze website. Bent u na het lezen van onze informatie enthousiast geworden over basisschool Het Veldhuis? Aanmelden kan via onderstaande documenten. Wilt u eerst nog een kijkje komen nemen? U bent van harte welkom om persoonlijk met ons kennis te komen maken.
 
Persoonlijk kennismaken
Op basisschool Het Veldhuis hebben wij het vertrouwen dat alle kinderen alles kunnen leren. Dit betekent dat met gerichte instructie en voldoende oefening een kind in aanleg alles kan leren. Dat is waar basisschool Het Veldhuis voor staat. Om een goede indruk te krijgen van wie wij zijn, nodigen wij u uit om een persoonlijke afspraak te maken. Tijdens deze afspraak vertellen wij meer over onze school en laten wij u de school zien, terwijl er les wordt gegeven. Zo krijgt u een goede indruk van onze school en kunt u zelf de prettige sfeer van Het Veldhuis ervaren.
 
Aanmelding tot 1 oktober 2021
Om uw kind aan te melden op basisschool Het Veldhuis kunt u kiezen uit 3 mogelijkheden:
  1. Als uw kind nog geen 3 jaar oud is, vult u dan het interesseformulier in.
  2. Als uw kind tussen 3 jaar en 4 jaar oud is, vult u dan het aanmeldingsformulier in.
  3. Als uw kind al een andere basisschool bezoekt en u wilt het aanmelden voor basisschool Het Veldhuis, dan kunt u hier telefonisch een afspraak voor maken.
Aanmelding vanaf 1 oktober 2021
De procedure m.b.t het aanmelden van uw kind voor een basisschool in de provincie Utrecht gaat voor kinderen geboren na 1 oktober 2018 op een centrale manier verlopen. Meer informatie hierover vindt u  op de website naardebasisschool.utrecht.nl.
 
Vrijwel alle basisscholen in de provincie Utrecht en de gemeente Utrecht hebben afspraken gemaakt over deze nieuwe manier van aanmelden. Basisschool Het Veldhuis neemt hier ook aan deel. U als ouder(s)/verzorger(s) kan voor uw kind(eren) elke school in Utrecht kiezen. De beschikbare plaatsen worden op de basisscholen op dezelfde manier verdeeld. Zo heeft ieder kind in de provincie Utrecht evenveel kans om op een basisschool naar keuze te komen.
 
U als ouder(s)/verzorger(s) weet snel op welke school er plaats is en wij weten op tijd welk kind wij op onze school mogen verwelkomen. Alle kinderen maken, in een gelijke situatie, evenveel kans om op de basisschool van hun keuze te komen. Als er meer aanmeldingen zijn dan dat er plaats is op onze school, dan plaatsen wij eerst de kinderen die voorrang hebben. De regels voor voorrang vindt u op de website naardebasisschool.utrecht.nl.
 
Bent u nieuwsgierig geworden?
Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een persoonlijke afspraak.
Hiervoor kunt u bellen naar 030-6666601.